دانلود موزیک

نحوه گرفتن ویزای مراکش

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
لطفا یک افزونه تاریخ نصب کنید.

نحوه گرفتن ویزای مراکش

دسته بندی : انجمن آنلاین تاریخ : چهار شنبه 11 آوریل 2018

چگونه ویزای کشور مراکش را بگیریم؟

اگر می خواهید به کشور مراکش که به آن شاخ آفریقا نیز گفته می شود سفر کنید، حتما باید ویزای توریستی این کشور را از سفارت راکش که در شهر تهران واقع شده است، دریافت کنید.

کسانی که به دنبال دیدنی ها و تجربه های جدید هستند و به دنبال مکانی تاریخی نیز هستند می توانند به کشور زیبای مراکش سفر کنند و از جاذبه های گردشگری این کشور لذت ببرند. این کشور که در شاخ آفریقا واقع شده است، سواحل طولانی آن به اقیانوس اطلس شمالی و دریای مدیترانه راه دارد و سواحل این کشور بسیار زیبا هستند. مراکش به دلیل نزدیک بودن به اروپا دارای ویژگیهایی خاصی نیز است. این عوامل همه با هم باعث شده اند که مراکش تبدیل به یکی از مقاصل خاص گردشگری شود و از اکثر نقاط دنیا گردشگر بپذیرد.

مراکش

ویزای مراکش

گردشگرانی که علاقه‌مند به بازدید از دیدنی‌های مراکش هستند، باید قبل از سفر به سفارت مراکش در تهران مراجعه کرده و برای دریافت ویزای توریستی اقدام کنند. البته علاوه بر ویزای توریستی، بسته به هدف سفر انواع دیگری از ویزای مراکش نیز وجود دارند:

  • ویزای تجاری
  • ویزای کاری
  • ویزای دانشجویی
  • ویزای پژوهشی

همچنین ببینید : عکس های شهر رویایی شفشاون در مراکش

مدارک لازم برای دریافت ویزای مراکش

مراکش

۱. اصل پاسپورت با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی.

الف) مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود.

ب) ارائه پاسپورت جداگانه برای هر نفر الزامی است.

۲. شش قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا مشخص باشد، حداکثر برای ۶ ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

۳. اصل شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

۴. اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامی است و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر دو هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی

ب) سپرده‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود

  •  ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک
  • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال باشد.

۵. اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی، تاییدیه مرخصی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.

د) بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.

ی) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ز) دانش آموزان، دانشجویان، (اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل)

  •  برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیر مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

۶. برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند، رضایت‌نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

۷. اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌های خانه‌دار.

  •  اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.
  •  چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰‌,۰۰۰,۰۰۰ ريال در وجه آژانس محل ثبت نام برای ضمانت حسن اجرای تعهدات.
  •  کپی مدارک باید روی برگ A4 و در یک نسخه ارائه شود.

با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت، ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست شود که تهیه و ارائه آن‌ها برای گرفتن ویزا الزامی است.

همه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند، اما نیازی به تائیدیه دادگستری و امور خارجه نیست.

متقاضی باید در هنگام راجعه به سفارت یک نسخه کپی از کلیه مدارک را به همراه داشته باشد.

مراحل دریافت ویزای مراکش

مراکش

متقاضی ویزا باید یک ماه قبل از سفر باید به سفارت مراجعه کرده و فرم درخواست را تکمیل کند. در صورت سفر خانوادگی هر یک از مسافران باید به صورت مجزا فرم درخواست تکمیل کند. همچنین، حضور متقاضی در زمان ارسال درخواست ویزای مراکش در سفارت الزامی است. البته در مورد متقاضیان زیر ۱۶ سال فرم درخواست باید توسط والدین متقاضی نیز امضا شود.

سفارت مراکش در تهران

مراکش

نشانی:  تهران، خیابان پاسداران، نارنجستان ششم، پلاک ۲۹

تلفن: ۲۶۱۵۱۶۶۴ (۰۲۱)

نمابر: ۲۶۱۵۱۶۸۲

ساعت کاری: ۸ صبح تا ۱۲ ظهر

پست الکترونیک: embassymorocco.ir@gmail.com


همچنین ببینید :

مکان های دیدنی و زیبای مراکش

حقایق خواندنی و جالب در مورد مراکش

سفر به مراکش | جاهای دیدنی مراکش

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 124
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


مطالب محبوب